Resum 2021 – Enginyers El Podcast

Acabem l’any 2021 amb molt bones sensacions i molt bona resposta a Enginyers – El Podcast. Ha estat un any d’adaptació, de canvi i de cercar el nostre estil personal per oferir un espai sonor de qualitat, ordenat i amb un discurs coherent amb els valors de la professió.En una primera prova a finals de març, vam enganyar al nostre company i amic Víctor Lacasa per fer la primera proposta de guió i de contingut que, poc a poc, i gràcies a tots els nostres convidats, hem anat perfilant, amb un estil que ens ajudi a apropar els col·legiats i col·legiades de la demarcació a tots els companys i companyes i, a més a més, fer de l’enginyería quelcom més proper a la resta de la societat.Tanquem aquest 2021 amb poc més de 4 mesos d’emisió continuada i, tot i que els inicis sempre són durs, hem assolit una xifra aproximada de 100 reproduccions mensuals i, sobretot, abraçant oients des dels 23 fins al 60 anys a parts iguals.Serveixin aquestes linies de recapitulació nadalenca per agraïr a tots els companys i companyes que han compartit micròfon amb nosaltres aquests mesos i a tots aquells que ho faran en el futur.Per aquest 2022, Enginyers – El Podcast és vol consolidar com un espai de difusió de la professió i un espai de trobada de tot el col·lectiu de la demarcació i ho vol fer seguint amb el concepte humil i proper amb el que va néixer.Moltes gràcies a totes i tots per escoltar-nos!Bones festes i feliç 2022 de part de l’equip d’Enginyers – El Podcast!